Bioresonantie

Alles is energie, en iedere energie is een bepaalde trilling. Iedere stof heeft zijn eigen trilling. Ook bloed, organen, gewrichten, water, enzovoort. Bioresonantie therapie gaat uit van deze trillingen om eventueel verstoorde energievelden in je lichaam neutraal te maken. Hierdoor worden blokkades opgeheven die het zelfgenezend vermogen van het lichaam in de weg staan.

Uit onderzoek blijkt dat het totale trillingsspectrum voor elk persoon uniek is, en alles zijn eigen specifieke trilling heeft. Als er een blokkade of verstoring optreedt binnen dit elektromagnetisch veld, levert dit ook lichamelijke verstoringen op. Met andere woorden, er ontstaan klachten. Bioresonantie maakt dat de elektronische golfbeweging wordt omgedraaid en wordt teruggegeven aan het lichaam. Twee tegengestelde golfbewegingen hebben de eigenschap elkaar te doven. Als de oorsprong van de klacht is gevonden door middel van een spiertest, kan de juiste trilling worden ingezet om de disbalans te neutraliseren.

Behandelingswijze

Bij een bioresonantiebehandeling wordt je verbonden aan een bioresonantieapparaat door middel van elektrodes die aan polsbandjes zijn gekoppeld. Het apparaat stuurt vervolgens trillingen naar het lichaam om de verstoringen weg te werken. Dit is voor de meeste mensen niet voelbaar. Sommigen voelen een hele zachte tinteling.

Door water te ‘laden’ met dezelfde trillingsenergie kun je de behandeling thuis versterken. Door druppels in te nemen wordt het effect van de resonantie doorgezet en heeft het lichaam langer de kans het zelfgenezend vermogen te stimuleren.

Vaak toegepast bij:

  • Allergie
  • Bacteriën, schimmels of parasieten
  • Huidklachten