Pentacoaching helpt bij

Soms voel je je niet begrepen. Je hebt pijn, maar een duidelijke oorzaak heeft de huisarts niet gevonden. In je omgeving vinden mensen dat je je niet moet aanstellen, of ze zitten met de handen in het haar omdat ze ook niet weten hoe ze moeten helpen. Dat kan zwaar wegen.

Bij Pentacoaching kun je terecht. Ik help iedereen; bij veelvoorkomende problemen, zoals hoofdpijn, rugklachten en andere fysieke kwalen als deze een psychische of emotionele oorzaak hebben, maar ook bij klachten die in de reguliere geneeskunde niet behandeld worden, zoals angst, gevoelens van lusteloosheid of sociale problemen of stress.

Mijn deur staat open, ook als je de oorzaak van het probleem niet weet of de klachten moeilijk onder woorden kunt brengen of als je je bij andere geneeskundigen niet begrepen voelt.

Pentacoaching is een snelle, doeltreffende manier om  je fitter, vitaler en gelukkiger te voelen. Behandeling is pijnloos en doeltreffend omdat het de oorzaak van de klacht bestrijdt. Die oorzaak ligt niet altijd voor de hand, maar speuren we samen op door middel van een spiertest.