Mensen helpen, daar draait het om voor mij.
Of ik nu iemand help te ontspannen of balans te vinden bij de Yogapraktijk of dat ik iemand help met pijnklachten of allergie bij Pentacoaching.

Na een jarenlange zoektocht naar het samenspel tussen lichaam en geest, ben ik in 1994 begonnen als hatha-yogadocent. Daarnaast ben ik op zoek gegaan naar andere manieren om mensen te helpen. Ik heb veel geleerd van pioniers op het gebied van natuurgeneeskundige therapie zoals Roy Martina. En ik kan het niet laten om jaarlijks de nodige cursussen en trainingen op dit vlak te blijven volgen en steeds weer nieuwe methodes en inzichten te ontdekken.

Sinds een aantal jaren ben ik Paramedisch Natuurgeneeskundig therapeut en ik ben als zodanig aangesloten bij beroepsvereniging VBAG, nummer 21812008.

Alle kennis die ik heb, zet ik in om mensen zo gericht mogelijk te helpen. Elk probleem vereist een andere aanpak en door mijn inzicht te vergroten, verbreed ik mijn mogelijkheden om de gepaste behandeling te bieden. Ook kan ik allerlei technieken integreren en combineren.

Het is al jaren een droom van mij om al mijn middelen in te zetten om mensen te helpen, en zowel groepen als individuen te coachen. Pentacoaching is de  praktijk waarin ik deze droom waar kan maken.