Na een jarenlange zoektocht naar het samenspel tussen lichaam en geest, ben ik op zoek gegaan naar manieren om mensen te helpen met hulpvragen op het terrein van onbegrepen fysieke klachten, angsten, emotionele klachten of rouwverwerking. Ik heb veel geleerd van pioniers op dit gebied, zoals van het werk van Roy Martina, Peter Blythe en Milton Ericsson. En ik kan het niet laten om jaarlijks de nodige cursussen en trainingen op dit vlak te blijven volgen en steeds weer nieuwe methodes en inzichten te ontdekken. Ik ben opgeleid in EMDR, hypnose en reflexintegratie.

Sinds 2008 ben ik paramedisch natuurgeneeskundig therapeut en ik ben als zodanig erkend en geregistreerd bij de RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg) en daarnaast aangesloten bij de beroepsvereniging VBAG.

Alle kennis die ik heb, zet ik in om mensen zo gericht mogelijk te helpen. Elk probleem vereist een andere aanpak en door mijn inzicht te vergroten, verbreed ik mijn mogelijkheden om de gepaste behandeling te bieden. Ook kan ik allerlei technieken integreren en combineren.

Het is al jaren een droom van mij om al mijn middelen in te zetten om mensen te helpen, en ze weer ‘lekker in hun vel’ te krijgen. Pentacoaching is de praktijk waarin ik deze droom waar kan maken. Speciaal voor kinderen heb ik Kinderpraktijk-Weert opgericht, waarin ik met een kindvriendelijke entourage en aanpak hun problemen aanpak. Kijk daarvoor eens op www.kinderpraktijk-weert.nl